Foglalási szabályzat

Kedves Vendégünk,

Köszönjük, hogy megtisztelsz bizalmaddal  és hogy szalonunkat választottad a kezeid és lábaid szépülésére, ápolására. Szalonunk célja, hogy Te maximálisan elégedetten távozz és a nálunk eltöltött idő ne csak a szépülésről, hanem a teljes kikapcsolódásról szóljon. A hosszútávú együttműködésért és azért,hogy a munkánkra megfelelő idő legyen kérjük olvasd el figyelmesen:

HÁZIREND

-Az időpontodra kérjünk pontosan érkez.

-15 perc késés követően már nem tudjuk elkészíteni a teljes szolgáltatást. Ez esetben a lefoglalt szolgáltatás 100% térítésköteles, utána tudunk új időpontot foglalni.

-Személyenként egyszerre 2 előre lefoglalt időpontot tudunk előre foglalni.

-Ha egy családból többen is jártok hozzánk, kérjük külön néven jelentkezzetek be.

-Hozz létre egy SALONIC fiókot. (Itt minden múlt és jövőbeni foglalásodat látod és kezelheted 0-24 )

-Megjegyzés rovatba írt lemondást , módosítást nem mindig látjuk időben, ezt nem tudjuk elfogadni.

-Amennyiben nem kapsz visszaigazoló vagy emlékeztető e-mailt, kérjük egyeztesd az E-MAIL címed.

-Egy vendégtől több email címmel létre hozott vagy nem valós adatokkal rendelkező fiókokat, foglalásokat a rendszerünk TÖRLI ÉS TILTÁSRA teszi.

-Lázas, megfázásos  tünetekkel rendelkező vendéget NEM áll módunkban fogadni.

-Időpont emlékeztető válasz emailre, messenger, viber, instagram  stb.. felületeken NEM tudunk napra készen kommunikálni. Kérjük, ezért  ezt ne használd üzenet küldésre.

IDŐPONT LEMONDÁS, MÓDOSÍTÁS

-48 órával az időpontod előtt emlékeztető e-mailt küldünk. Ha módosítanál vagy lemondanád akkor 24 órád van még lemondani online 0-24  a fiókodban vagy nyitvatartási időben telefonon hívással: +3630-6340134 számon.

-24 órán belüli lemondás esetén,  az elmaradt szolgáltatás árát  utalással vagy személyesen 100% ban 24 órán belül rendezni kell. Ha havi rendszeresen hozzánk járó vendég vagy, akkor 1.alkalommal kivételt teszünk.

-2 .alkalmommal való nem megjelenés vagy nem időben történt lemondás esetén  az összes JÖVŐBENI időpontokat csak előre utalás után tudunk adni, mely 100% ban előre téríntendő. Ez esetben az összeg vissza nem térítendő.

-3 alkalommal való NEM megjelenés vagy NEM időben való lemondás esetén ÚJ időpontot nem áll módunkban adni.

A bejelentkezéseddel a HÁZIRENDET  és a FOGLALÁSI SZABÁLYZATOT automatikusan elfogadod.

NAILlSPA team és Szálkai Hajnalka

NailSpa © 2022  -  NailSpa logo  -  Minden jog fenntartva