Skip to main content

Manikűr

MANIKŰR

Az ápolt kéz az igényes megjelenés alapvető része, legyen szó nőkről vagy férfiakról. Célunk az Ön igényeinek teljes körű kiszolgálása, ezért dolgozunk a legmodernebb technikákkal és a legmagasabb minőségű alapanyagokkal, mint az OPI, Truscada, Luxio, Gelish. Szalonunkban elsősorban a természetességre, finomságra,és a nőiességre fektetjük a hangsúlyt. Kollégáink folyamatos továbbképzése a vendégeink igényeinek és a legújabb trend figyelembevételével valósul meg. A klasszikus manikűrön kívűl egyre több újdonságot kínálunk. Manikűr szolgáltatásaink között megtalálhatók különböző SPA manikűr kezelések is ,mely kényeztető radírozást, maszk és masszázs egészíti ki az egyedülálló relaxációs élmény érdekében.

GÉLLAK

Professzionális gél lakkozás ami 14 napig is tartós és hosszantartó magasfényű. OPI, Truscada, Luxio, Gelish géllakkokkal és közel 350 színválasztékkal, különleges top coat-okkal várjuk vendégeinket. Körömerősítés esetén színezett vagy natúr üvegszálas erősítő alapot használunk vagy a legújabb C-ív-es orosz technikát alkalmazva erősítjük meg a körmöt. Kizárólag oldható anyagokat alkalmazunk azért, hogy megvédjük a természetes köröm felszín hosszan tartó egészséget. Célunk a köröm egészségének megvédése és a tartós szép gél lakkozás. A gél lakkozás eltávolítása, leoldással történik, védve a köröm egészségét.

OROSZ GÉPI MANIKŰR

Legfőbb tulajdonsága, hogy a manikűr egész folyamatát különböző 5-6 féle csiszoló fejekkel végezzük el. Eredménye lényegesen különbözik a hagyományos manikűrtől , a gépi manikűr során a bőr 100% eltávolítható,ezzel lassabban nő vissza, a körömre nehezebben “kapaszkodik fel” így a manikűr után használt lakk vagy géllakk alapanyagok nagyobb felületet képesek befedni-így a lenővés akár 1-2 héttel is eltolható. Orosz manikűr technikának köszönhetően sokkal tisztább, esztétikusabb látványt kelt a végeredmény. Ez a technika nem minden bőrtípusnál alkalmazható így kollégáink szemrevételezés után jelzik, hogy elvégezhető vagy sem a vendég bőrén. Kollégáink ezt a technikát eredeti orosz oktatótól sajátították el, így biztosítva az orosz manikűr technika eredeti menetét, szaktudását. Fontos: Orosz manikűr előtt, ne krémezze be a kezét. Csak száraz bőrön tudjuk elvégezni ezt a szolgáltatást.

JAPÁN MANIKŰR

A japán manikűr a kéz-és körömápolás egyik különleges fajtája.Manapság kevesen tudják, hogy mi is az a japán manikűr, pedig eredete közel 400 évre nyúlik vissza, a japán arisztokrata nőkhöz, akik fontosnak tartották, hogy körmeik ápoltak és egészségesek legyenek. A japán manikűr nagymértékben fokozza és elősegíti a körmök egészségét és fényességét. A hagyományos manikűr után, az eljárás során csak természetes anyagokat használunk.. A legfontosabb hozzávaló a méhviasz, amelyet beledolgozunk a körömlemezbe. A méhviasz a köröm felületét egyenletessé és simává teszi, illetve megerősíti. Ezután egy speciális porral polírozzuk, amelytől a köröm fényesebbé válik. A japán manikűr sokkal erősebbé és egészségesebbé teszi a körmöket, a természetes anyagoknak köszönhetően.

SPA ÁPOLÁS

Az OPI ProSpa élmény az első és egyetlen professzionális bőrápolási vonal, amely az arcbőrápolás minőségét és hatékonyságát kifejezetten a kéz és láb számára kifejlesztett prémium termékekbe építi. A stresszoldó, lazító és relaxáló hatású expressz vagy luxus SPA kéz és lábápolások kifejezetten a vendég kényeztetéséről szólnak. A kezelés során alkalmazott kiváló minőségű ápoló anyagok 100%-ban természetes összetevőkből készülnek, amelyeknek magas a vitamin tartalmuk, extra hidratálást nyújtanak, és az illatuk elvarázsolja a kedves vendéget. Próbálja ki Ön is és kérje kollégánktól otthoni ápoló termék ajánlatunkat.

EXTRA LAKKOZÁSOK

Szalonunk erőssége a különböző lakkozási technikák, díszítések alkalmazása. Nálunk nem okoz gondot egy baby-boomer, egy különlegesebb lakkozás, extra díszítések kivitelezése.Ha szeretnél egyedi lenni, szeretnéd kipróbálni magadat kicsit extrább de mégis hordható de különleges körmökkel, akkor a legjobb helyen jársz. A minta kiválasztásánál vedd figyelembe a saját körmöd nagyságát, formáját és foglalásnál mindig kérj plusz EXTRA díszítési időt. Ha bármilyen nagyon egyedire vágysz, kérjük előbb írj nekünk és küld el a saját körmödről a fotót és a kívánt mintát. Kollégáinkra a tervezéstől a kivitelezésig számíthatsz.

INFORMÁCIÓ
+36 30 634 0134

HÉTFŐ - PÉNTEK:
8.00-19.00
SZOMBAT:
8.00-19.00
VASÁRNAP: ZÁRVA*
*KIEMELT IDŐSZAKOKBAN VÁLTOZHAT