NailSpa Szálkai Hajnalka

Az ápolt kéz és a gondozott körmök nem csak egy szépészeti kellék,
hanem a lélek egy fontos darabja.

A NAILSPA szalon filozófiája, hogy  a MANIKŰR-PEDIKŰR a mai modern nő és férfi imázsának fontos része legyen. Meggyőződésünk, hogy az ápolt kezek, lábak javukra válnak majd a hétköznapokban vagy egy fontos találkozáskor, tárgyalásokon akár egy papír aláírásakor. Ez egy apró részlet, amely kiegészíti és kiemeli az erős képet a viselőjéről. A NAILSPA szalonban magas minőségű prémium alapanyagokkal, személyreszabott szolgáltatásokat nyújtunk vendégeink részére. Jól tudjuk, hogy ki a vendégünk, ismerjük az igényeit és azt, hogy hogyan  tölti legszívesebben az idejét nálunk, egy csésze kávé mellett vagy elmerülve saját munkafolyamatában. 

NAILSPA szalon a mai modern nő és férfi  intellektuális  helyszíne.

Nailspa - Szálkai Hajnalka - Műköröm építés, Manikűr, Pedikűr, OPI gél lakk Budapest Csörsz utca

nailspa manikür
nailspa manikür
nailspa manikűr
nailspa manikűr
nailspa manikűr
Nailspa Manikűr Nailspa Manikűr

MANIKŰR

KÉZ ÉS KÖRÖMÁPOLÁS

Manikűr a köröm hosszának rövidítése, formázása, a körömbőr eltávolítása és végül a kézfej táplása és masszírozása. Szolgáltatásaink személyre szabottak a legújabb technikákkal, trendekkel. Napjainkban a gél lakkozás a legkedveltebb szolgáltatás a saját körmön, épp ezért szalonunkban maximálisan szem előtt tartjuk a köröm védelmét, ezért a géllakk eltávolítása leoldással történik, így óvjuk meg a természetes köröm hosszan tartó egészséget. A kézápolás napjainkban nagyon fontos, hiszen az ember keze folyamatosan szem előtt van. Az első benyomás kialakulásakor nagy szerepet játszik a megítélésünkben, hogy milyen szépen karbantartott a kezünk, de ápoltságot és önbizalmat is közvetít a világ felé.

Nailspa Pedikűr Nailspa Pedikűr

PEDIKŰR

LÁBÁPOLÁS

A pedikűr célja, hogy a vendégeink lábát gyönyörűvé és egészségessé varázsoljuk! Speciális fertőtlenítős rozmaringos és levendulás illóolajos áztatás után a lábon található bőrkeményedéseket eltávolítjuk, hogy kizárólag a finom és puha bőr maradjon. Az eltávolítás lehetséges szikével, vizes pedikűr géppel vagy a legújabb CALLUX gyümölcssavas hámlasztással. Személyre szabottan és a vendég igényeihez alkalmazkodva válasszuk ki a legmegfelelőbbet. A körmöket kívánság szerint rövidítjük, széppé formáljuk, gépi fejekkel polírozzuk.A legvégén lakkozzuk vagy gél lakkozzuk. Extra szolgáltatásaink a SPA lábápolás pedig a teljes kikapcsolódásért és ápolásért.

NailSpa Műköromépítés NailSpa Műköromépítés

MŰKÖRÖMÉPÍTÉS

TERMÉSZETES KÖRÖM MEGERŐSÍTÉSE

A saját köröm hosszabbítása és töltése ami  3-4 hetente szükséges. Szalonunkban épített zselés, porcelán és  akril műköröm választható, melyekkel tetszőleges hosszúságú és formájú, natúr, francia vagy baby boomer körmök is készíthetőek, amelyek tartósak és gyönyörűek. Műköröm szolgáltatásunkat ajánljuk azoknak, akik saját körme nem elég erős vagy hosszabbat szeretne,de nem sikerül megnöveszteni. Építés előtt meghatározzuk a kívánt és ajánlott körömhosszt és formát a vendég életviteléhez, munkájához. Műkörömépítést akár egy alkalomra (esküvő,szalagavató) de hosszútávú viseletre is ajánljuk.

Céges szépségsziget
Céges partira, üzlet megnyitóra vagy akár csak egy nőnapi meglepetésre készül kollégáinak,partnereinek?
Nailspa szépségsziget
Nailspa szépségsziget
Nailspa szépségsziget
Nailspa szépségsziget
Csapatunk expressz manikűr- pedikűr szolgáltatással áll rendelkezésre, legyen szó bármilyen céges rendezvényről alkalmanként vagy akár rendszeresen.Igény esetén smink és fodrászattal is kiegészítve.

Érdeklődés
Szálkai Hajnalka

Céges referenciák

VIP Beauty szerviz

Zártkörű szépítkezés szalonunkban
Nailspa
Nailspa
Nailspa
Nailspa
Magas minőségű női- férfi manikűr-pedikűr-műkörömépítés szolgáltatásainkból összeállított VIP Beauty szervíz. Ahol csak a meghívottak vesznek részt és teljesen személyre szabott így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt. Legyen szó szülinapról, lánybúcsúról, vagy esküvői előkészületekről esetleg barátnős relaxációs napról, szakértő csapatunk sok szeretettel várja a szépülni vágyókat!

Érdeklődés
Szálkai Hajnalka

Lepje meg szeretteit, munkatársait a szépülés élményével
Határozzon meg egy értékhatárt vagy válaszon szolgáltatásaink közül, minden megoldás lehetséges.
Vásárlás
Személyesen szalonunkban vagy akár már *ONLINE az időpont foglalás UTALVÁNYOK gomb alatt.Ajándékutalványaink a kiállítástól számított 3 hónapig érvényesek. A további részletekért keressen minket személyesen vagy érdeklődjön telefonon!
*ONLINE ajándékutalvány vásárlási lehetőség. 5000.- és 10000.- Forintos AJÁNDÉKUTALVÁNY az Online időpont foglalás UTALVÁNYOK gomb alatt. Vásároljon bankkártyával és küldje el azonnal e-mail-ben a megajándékozott részére.
Kövessen minket az Instagramon is!

insta140 nailspabudapest

Nailspa OPI
nailspa

1123 Budapest, Csörsz utca 14-16.
+36 30 634 0134 

NailSpa © 2022  -  NailSpa logo  -  Minden jog fenntartva